Takéto cherry som dopestovala ja, len neviem presný názov..

reklama
Komentáre
Maťo, však sú zrelé, nezrelé by som predsa netrhala. Mám pocit, že sú to asi tie Perun, no mne sa páčia hlavne na obložené misy, pekne to ukáže.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Zrelé? A čo tie zelenkavé "tiene" napr. na tých v popredí? A že vraj ženy majú od prírody cit pre farby vďaka tomu,že sa počas vývoja ľudstva starali o zber plodov,a museli vedieť rozoznať stupne zrelosti!
Pre mňa by boli zrelé až s nábehom do oranžova,niektoré tu ho už trocha majú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Maťko ,ale veď paradajočky veľmi ľahko dojdú na slniečku
ja mám aj Peruna rada, vysieva sa mi sám .. zrelý je mňam mňam ,sladký
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
reklama
Budú to buďto hruštičkové "PERUN" (tie mi nechutia,aleže fakt vôbec),alebo to môže byť "ILDI"-tá tvorí občas oválne,občas "hrušky"-tá mi chutí veeľmi.Sú jedny z najlepších na našom trhu. Typické pre ňu je,že tvorí obrovitánske strapce.
A ináč,myslím,že je škoda zbierať také nevyzreté,nevyfarbené plody,tá chuť nie je poriadne rozvinutá-a pre chuť ich predsa pestujeme,nie? Ja zbieram rajčiny až mierne prezreté,aby som z nich dostal maximum.