uz mame aj nakladany hermelin. ked zaostrite na tu oranzovu vec, uvidite chilli papricku - habanero. uz teraz ma vsetko stipe
Komentáre
je to velmi jednoduche, odporucam kazdemu. nakrajaj hermeliny (na trojuholnicky alebo na polovice), poprekladaj nakrajanou cibulkou, cesnakom, par kusov bobkoveho listu, cele cierne a nove korenie, kto ma rad stiplave tak prida chilli a zaliat olejom. ja som fajnova, zaliala som to olivovym a nechat odlezat cca 7 dni pri izbovej teplote.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
hmmm...aj ja taketo mozem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
mnaaaaam!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
hmmm Gabii nerooob
mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
vyzerá mnamkovo,potom už len
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
som vedela, ze u vas najdem spriazdnene duse a pivo je k tomu samozrejmost
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
slintam ,musi to byt koser
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
a sakra 20x
...fajnotne to vyzerá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
iba čistým olejom? nie je to ťažké? už ten syr sám osebe, ale vyzerá to mnamky mnamky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
olej je na to, aby sa zmiesali chute koreni, ten sa nepapa samozrejme, ze na syre po vybrati z pohara zostane, ale to je ok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
JA ZVYKNEM PREREZAT HERMELIN PRIECNE, A POTOM TIE POLKY CO VZNIKNUT NATIRETA AJ TAKOU PIKANTNOU PAPRIKOVOU NATIERKOUV TUBE, VELMI DOBRE TO DOCHUTI SYR, TIEZ DO OLEJA, KTORY ODPORUCAM OLIVOVY MOZETE PRIDAT ROZNE BYLINKY....JE TO NAOZAJ DELIKATESA,A JA NA TOTO NEUSTALE CHYTAM ESTE SVOJHO MANZELA:)))))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ano, aj taku verziu poznam a dostala som reklamacie, ze som tam nedala mletu papriku..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Vyzerá to super s tou papričkou uprostred.
Skúšala si už aj balkánsky syr? Nakladala som ho úplne rovnako a bolo to mňamkové.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ten este nie, ale urcite vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ja som včera tiež jedla nakladaný, ale ovčí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Olej je jedlí i dál pridáva sa do šalátu alebo ho treba využiť ako podklad pod prípravu kuracieho mäsa.škoda vyliať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
no dnes som nalozila aj ja ..... som zvedava či to bude chutit? :) ale vyzera to velmi chutne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
dala si aj chilli alebo feferonku?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
nakúpim ingrediencie a poobede nakladám
(to sú zalizujúci sa)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
poprosim postup a nalev dakujem smačne to vyzera :)