Najjradšej mám pomazánku z pečených baklažánov. Ale ani plnené nie sú zlé.

reklama
Komentáre
vyzerajú super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Je to veľmi jednoduché: Upečieš celý baklažán so šupkou na plechu bez oleja, necháš vychladnúť, odstrániš šupku, prípadne semienka ,ak ich je veľa, dáš do mixera, pridáš 1-2 lyžice tatarskej omáčky, lyžicu kyslej pochúťkovej smotany, malú lyžičku horčice, strúčik- dva cesnaku, osolíš, dáš trochu čierneho korenia, rozmixuješ a hotovo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
u nás sa grilujú, tiež ich mám rada, ale nepestujem ich, nechápem fakt, kde to všetko máš ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Dominika, všetko na tých 5 a pol ároch, veď je to džungľa, tak sa tam vojde všetko.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
reklama
a čo tak recept na pomazánku....nehodíš
