za dva plechy vitamínov


Komentáre
až by som ti poslala z nich ochutnať, že väčšina chutí úžasne už teraz... za dva dni sa "dofarbia" iba tie väčšie, na kečup... mäkké sú od toho slnka už teraz
nie všetky sú klasiky červené, sú tam aj green zebry, tmavé black cherry a noire de crimee
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
No to mi nemusíš hovoriť,že sú aj iné farby ,sám ich mám cca 10 rôznych.Poznám rajčiny,vidím,že tu je veľa nedozretých.Ja nezbieram dokonca,ani keď už "chytia svoju farbu",ešte im tak 2-3 dni minimálne nechávam,a fakt Ti môžem povedať,že to je potom ako úplne odlišná rajčina,oproti tým "čerstvo vyfarbeným". Tu ale ozaj vidno mnohé nedofarbené. Najlepšie dozrejú na rastline.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
No teda...
, ty máš druhoooov
klobúk dole
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
aké všelijaké, len zíram koľko toho máš. Tiež mi vadí že sú tento rok strašne mäkké, nedá sa do nich ani zahryznúť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
No veru-to som nenapísal,-že pekná zbierka,o to viac mi je ľúto,že onéééé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
No ja nechcem rýpať,ale nebolo by lepšie ich nechať poriadne dozrieť? Takto nemajú šancu ponúknuť ten svoj chuťový potenciál...