
Komentáre
krásna úroda
ako maľované
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
to vsetko si vypestovala sama? tusim pridem na skolenie...parada
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
to je take celorodinne dielo :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Aj ja mám rada tie grilované, je to taká letná špecialitka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Okru som ešte nepestovala, neviem, ako sa používa. Mám skúsenosti len s ačokčou, okra je niečo podobné?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ja som zas nemala ačokču. Okra sa sice podoba paprike, no vobec nechuti podobne, vlastne nema vobec nejaku specialnu chut, ale ked sa nakraja, tak vytvori s ostatnym taky sliz, zahusti cele jedlo. Ja ju zvyknem robit prave s baklazanom alebo tekvicou, rajcinami...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ačokča je niečo medzi uhorkou a paprikou. Mne sa osvedčila najviac ako nakladaná na spôsob uhoriek alebo naplnená kapustou v sladkokyslom náleve. Pridávala som ju aj do leča. Má veľmi zvláštne semená, vyzerajú ako polámaná kôra zo stromu. Je pekná aj ako dekoratívna popínavka, rastie veľmi rýchlo a zakryje nevzhľadné miesta.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Okra ma zas semiacka ako hrasok a trhaju sa mlade struky, ked su este makke, tvrde uz nie su dobre. A v prilohe posielam vzrast okry.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Prajem pekny dnik...aj ked u nas troch a uprsany.Mohla by som sa spytat,ci by si mi vedela poradit,kde sa daju zohnat semienka...dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
mňa- ugrilované na olivovom olejiiiiii- toto zbožňujem
