ja mam teplovzdusnu a zavaram na klasike - vrchny a spodny ohrev...a co sa toho hrnca tyka, do hrnca das vodu pod mriezku,naukladas flase a zakryjes...a ked zacne voda vriet tak uhorky takych 5-10 minut urcite ,pokial nezacne nalev retiazkovat...a v rure to iste...na 175 C + voda na pekaci do retiazkovania aspon ja to tak robim... inac ja ten hrniec nemam len som si poziciavala od susedy ale bolo mi lepsie sterilizovat v nom ako v rure...rychlejsie to bolo...aspon pre mna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ahojte, mozno sa to sem nehodi, ale potrebovala by som od Vas radu. U mami som bola zvyknuta zavarat v rure a teraz ked sme sa prestahovali som zistila, ze som si nevybrala ruru so spodnym ohrevom.
Myslela som, ze to ma kazda rura. Zavara tu niekto v teplovzdusnej rure ak ano prosim o radu, lebo v zavaracom hrnci som este nezavarala. Dufam, ze nebudem musiet si takyto hrniec kupit. Dakujem 