reklama

srčia, jelenia sviečková

ellys , 10. 12. 2012 - 00:12

reklama

dievčence /aj chlapci samozrejme/, nemá niekto dobrý, odskúšaný recept na srnčiu sviečkovú, prípadne iný dobrý recept, ďakujem.


reklama



athos17, Po, 10. 12. 2012 - 08:10

My divinu dávame vždy do pacu -
Na liter vody deci octu, 3-4 cele korenie, 3-4 bodový list
Korenova zelenina - mrkva,petrzlen, kalerab + cibula
Priviesť do varu odstaviť ponorit masko a odložiť do chladnicky!
S otcom ale opatrne podľa % uz som sa poucila radšej dávam menej!
Zvykneme to mat v paci 5 dni aj týždeň. Vďaka tomu octu sa uvari raz dva.
Vyberiem korenie a bodový list dám variť, ked je masko mäkké postup ako pri svieckovej a samozrejme na koniec na zjemnenie karamel!
Dobru chut! pivo

helaz1, Po, 10. 12. 2012 - 08:56

Držím palce pri varení.Ja neznášam srnčiu pre mňa je dosť suchá.Do pácu nedavam,pripravujem ju ako každé ine mäso akurát viac cesnaku,rasce a korenia.

všetko robím tak isto, len mäso ešte prešpikujem slaninou Mrkám

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama