
Komentáre
Anka nedáš receptík na chlebík,ja nejaké mam,ale nie je to to pravé domáce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ešte nie sú chlapi doma, tak je ešte celý včera som piekla 32rožkov, dnes je len jeden
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
super
aj ja by som poprosila receptik mam jeden tak by som ho trosku vylepsila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
tomu sa povie kuchárka,máš môj veľký obdiv
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
a to si kedy,však sme teraz dovolali
ty si šikulka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ivi, chlebík v tej dobe už chladol
čo myslíš, čo som asi robila, keď som už strašila zavčasu ráno
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Už týždeň nad tým rozmýšlam, že by som skúsila upiecť chlieb. Našla som nejaké recepty na zemiakový chlieb. Prezradíš ten svôj?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Rosalka, samozrejmä receptík dám len sa ospravedlňujem, mala som problém s počítačom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Jáj,vôňa domáceho chlebíka
pre mňa vôňa domova
moja maminka ho pekávala každú sobotu a ešte aj pre každého taký malý bochníček
Priznám sa,že ja nepekávam chlieb,aj keď sa už dlho chystám,no potvora lenivá som
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Aj moja mama ho často pekávala rada spomínam na detstvo, na veľký krajec domáceho chleba s domácou šunkou...doporučujem ti ho upiecť, tento recept mám s tvojho kraja
pred rokmi sme boli u známych,práve mali v rúre chlieb, ešte teraz cítim vôňu rasce
a ty ako ťa poznám tak vôbec nie si lenivá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
keď myslíš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
juuuj, aj ja by som poprosila receptik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Žofka, na budúce ti dám echo keď budem piecť a pozvem ťa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
mňam,aj ja by som si dala akúto dobrotku, domáci je najlepší, a perfektne sa ti vydaril, no vidíš aká si šikovná, môžeš si s kľudným svedomím pripísať do toho dlhého zoznamu profesií aj "pekárka"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Anka, keď prídeš, sľubujem že ho upečiem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Babuľky, prepáčte, pridávam recept neskôr, mala som problém s počítačom Domáci chlieb: Kvások: 1,5 dcl vlažnej vody 50g droždia 3 polievkové lyžice polohrubej múky Cesto: 1 kg výberovej polohrubej múky 0.5l vlažnej vody pol lyžice oleja 2 lyžičky soli 1 lyžička rasce pol lyžice octu 1 lyžica varených prelisovaných zemiakov Cesto dobre vymiesiť ( 15-20min.) a nechať poriadne vykysnúť. Potom vytvarujeme bochník a dáme do vymasteného pekáča a potrieme olejom. 30 minút pečieme pri teplote 250 stupňov, potom teplotu znížime na 200 a pečieme ešte pol až jednu hodinu.Upečený bochník potrieme obyčajným maslom a môžeme prikriť vlhkou utierkou, aby nebola moc tvrdá kôrka
Dobrú chuť
a dobrá rada na záver: Keď pečiete chlieb, nezabudnite sa pri PC
- ZuM ako ja, lebo vám prichytí kvôrka ako mne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ten chlebík vyzerá super, pečieš ho často, alebo to bol len prvý pokus? Aj ja sa už dlhšie chystám na domáci chlebík, takže recept prišiel vhod .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
jayka, tento chlebík pečiem už asi 5 rokov, častejšie v zime je viac času, práve pred chvíľkou som vytiahla z rúry, aby sme mali na víkend čerstvý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Anie, diky za recept. Chlebík pečieš nejakej forme, alebo môžem cesto položiť iba na pekáč /plech/ ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ja by som poprosil aj recept na rohlíky .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ten musí chutiť, určite sa po ňom iba tak zapráši
