reklama

a trochu domáceho pečenia

Pridal/a Anie dňa 19. 02. 2013 - 13:02
a trochu domáceho pečenia, A všeličo ostatné, Anie, 1

reklama



Komentáre

lidy, Ut, 19. 02. 2013 - 13:05

Ten musí chutiť, určite sa po ňom iba tak zapráši Tlieskam Tlieskam Úsmev

helaz1, Ut, 19. 02. 2013 - 13:07

Anka nedáš receptík na chlebík,ja nejaké mam,ale nie je to to pravé domáceChichocem sa

Anie, Ut, 19. 02. 2013 - 13:08

ešte nie sú chlapi doma, tak je ešte celý Chichocem sa včera som piekla 32rožkov, dnes je len jeden Mlčím Chichocem sa

super Áno Áno Áno aj ja by som poprosila receptik mam jeden tak by som ho trosku vylepsila

iwett, Ut, 19. 02. 2013 - 13:52

a to si kedy,však sme teraz dovolali Prekvapenie Mrkám ty si šikulka Tlieskam Tlieskam

Anie, Št, 21. 02. 2013 - 16:20

Úsmev Ivi, chlebík v tej dobe už chladol Mrkám čo myslíš, čo som asi robila, keď som už strašila zavčasu ráno Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev

rosalka, Ut, 19. 02. 2013 - 15:53

Už týždeň nad tým rozmýšlam, že by som skúsila upiecť chlieb. Našla som nejaké recepty na zemiakový chlieb. Prezradíš ten svôj?

Anie, Št, 21. 02. 2013 - 16:23

Rosalka, samozrejmä receptík dám Úsmev len sa ospravedlňujem, mala som problém s počítačom Bozkávam

Makuka, Ut, 19. 02. 2013 - 17:00

Jáj,vôňa domáceho chlebíka Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce pre mňa vôňa domova Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce moja maminka ho pekávala každú sobotu a ešte aj pre každého taký malý bochníček Zlomené srdce Priznám sa,že ja nepekávam chlieb,aj keď sa už dlho chystám,no potvora lenivá som Hambím sa

Anie, Št, 21. 02. 2013 - 16:29

Aj moja mama ho často pekávala Úsmev rada spomínam na detstvo, na veľký krajec domáceho chleba s domácou šunkou...doporučujem ti ho upiecť, tento recept mám s tvojho kraja Mrkám pred rokmi sme boli u známych,práve mali v rúre chlieb, ešte teraz cítim vôňu rasce Úsmev a ty ako ťa poznám tak vôbec nie si lenivá Bozkávam Zlomené srdce

Anie, Št, 21. 02. 2013 - 16:32

Žofka, na budúce ti dám echo Chichocem sa keď budem piecť a pozvem ťa Bozkávam Zlomené srdce Objímam

hanach, St, 20. 02. 2013 - 12:17

mňam,aj ja by som si dala akúto dobrotku, domáci je najlepší, a perfektne sa ti vydaril, no vidíš aká si šikovná, môžeš si s kľudným svedomím pripísať do toho dlhého zoznamu profesií aj "pekárka" Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Anie, Št, 21. 02. 2013 - 16:33

Anka, keď prídeš, sľubujem že ho upečiem Úsmev Bozkávam

Anie, Št, 21. 02. 2013 - 16:57

Babuľky, prepáčte, pridávam recept neskôr, mala som problém s počítačom Smútok Domáci chlieb: Kvások: 1,5 dcl vlažnej vody 50g droždia 3 polievkové lyžice polohrubej múky Cesto: 1 kg výberovej polohrubej múky 0.5l vlažnej vody pol lyžice oleja 2 lyžičky soli 1 lyžička rasce pol lyžice octu 1 lyžica varených prelisovaných zemiakov Cesto dobre vymiesiť ( 15-20min.) a nechať poriadne vykysnúť. Potom vytvarujeme bochník a dáme do vymasteného pekáča a potrieme olejom. 30 minút pečieme pri teplote 250 stupňov, potom teplotu znížime na 200 a pečieme ešte pol až jednu hodinu.Upečený bochník potrieme obyčajným maslom a môžeme prikriť vlhkou utierkou, aby nebola moc tvrdá kôrka Úsmev Dobrú chuť Bozkávam a dobrá rada na záver: Keď pečiete chlieb, nezabudnite sa pri PC
- ZuM ako ja, lebo vám prichytí kvôrka ako mne Chichocem sa

jayka, Pi, 22. 02. 2013 - 23:47

ten chlebík vyzerá super, pečieš ho často, alebo to bol len prvý pokus? Aj ja sa už dlhšie chystám na domáci chlebík, takže recept prišiel vhod Slnko.

Anie, So, 23. 02. 2013 - 11:45

jayka, tento chlebík pečiem už asi 5 rokov, častejšie v zime Mrkám je viac času, práve pred chvíľkou som vytiahla z rúry, aby sme mali na víkend čerstvý Úsmev Bozkávam

rosalka, So, 23. 02. 2013 - 12:28

Anie, diky za recept. Bozkávam Chlebík pečieš nejakej forme, alebo môžem cesto položiť iba na pekáč /plech/ ?

tozi, So, 23. 02. 2013 - 15:50

Ja by som poprosil aj recept na rohlíky Úsmev .


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama