
Komentáre
Robila som ho tak ako sa robí bazový sirup.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
a to zo šípkovej ruže, divokej, či?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Je to z ruže stolistej
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
vyzerá fantastický,ale mám otázky.musí byť iba v skle?a lupienky oberáš?a akejfarby?dakujem za odpoved.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Myslím, že sklo je asi najlepšie, lupienky som vylúpla, opláchla vodou, farba ruže je čajová. Robila som podľa receptu na bazový sirup,lupienkov bolo tak za 4 riadne hrste, 2 litre vody,50 gr. kyseliny citr. a 2 nakrájané citróny a 2 kg cukru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Dakujem,vyskúšam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Jeeej, raz dávno som ho pila a hovorila si že to istoiste urobím, no muselo to byť tak pred 20 rokmi. Oni miešali poľnú ružu s čajovou, vraj je to úplne jedno, obidve sú liečivé.
Aj nejaký džem robili, ale tam išlo aj nejaké ovocie, on bol bulhar a tam ruže sa vraj veľmi používajú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Vraj sa to mieša s čerešňovou šťavou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
No vidíš, možno bude aj zopár čerešní a môžem skúsiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
hmm taký nepoznám, napíšeš recept?