reklama

schválne - domáci kebab

Pridal/a eur dňa 24. 08. 2011 - 21:14

Bolo to fakt mňam!

schválne - domáci kebab , A všeličo ostatné, eur, 1

reklama



Komentáre

eur, Št, 25. 08. 2011 - 07:48

ja nie Hambím sa manžel. Ja som už len jedla. Úsmev Mrkám

eur, Št, 25. 08. 2011 - 07:49

Úsmev kľudne, ale už sa Ti asi neujde. Všetko sme zbaštili (celých 7kg mäsa)

Makuka, St, 24. 08. 2011 - 23:15

Teda Lucka,to je čistá provokácia,pred chvíľou som sa vyhnala z kuchyne,aby ma nepokúšalo na noc... Hambím sa Hambím sa To si ako robila?Aj ja by som skúsila,vyzerá to super,ak to chutí tak dobre ako to vyzerá,mali ste nebíčko v papuľke Mrkám Chichocem sa Chichocem sa Na to je asi potrebný aj ten stroj Smútok

eur, Št, 25. 08. 2011 - 07:58

Makuka máš pravdu- manžel si vymyslel pohostiť rodinu na svojej oslave narodenín trochu netradične. A veru vyšlo to. Zožalo to obrovský aplauz. Podával sa s ľanovými žemličkami a kopou čerstvého zeleninového šalátu. Ako dresing bol jogurt s pretlačeným cesnakom. Chute do seba zapadali, všetkého bolo akurát. No máš pravdu, na túto srandu treba ten stroj, alebo aspoň niečo podobné, čo bude opekať horizontálne väčšiu plochu a na pomaly. My sme si požičali prístroj od známeho. Mäso bolo deň vopred napácované tak ako má byť. Toho sa ujal ďalší známi čo sa venuje pácovaniu mäsa na kebaby. Manžel už len piekol, porcoval...a my sme baštili koľko žalúdky vládali. Úprimne povedané: chutil oveľa lepšie ako tie kupované. Vyplazený jazyk

adamss, Št, 25. 08. 2011 - 01:12

vyzera to bozsky... mnam, mnam ... uz len pivko k tomu chyba Slnko

Vyzerá to fantasicky! Riadne kopisko mäsa. Ako sa správne pácuje maso na kebab?

eur, Št, 25. 08. 2011 - 14:14

tuleňka, skúsim sa opýtať. Snáď sa mi podarí zistiť "tajomstvo" šéfkuchára. Úsmev


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama