...čerstvé škvarky majú tiež svoje čaro (podotýkam,že rajčinky nie sú z mojej úrody)

Komentáre
A čomu si dala prednosť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
netradicna kombinacia
pripomenulo mi to jednu veceru vo Francuzsku, dali sme si s mm tatarak- pred nami ho miesali a ked do neho priliali konak, pozreli sme nechapavo na seba. ale to nebol koniec, dlho nas nechali cakat, zamiesany tatarak bol na pridavnom stoliku. potom priniesli plny tanier hranoliek a vyklopili celu zmes navrch. kedze tam nebol pribor, namocila som si do tataraku jednu hranolku, ale bolo mi na zvracanie.. nakoniec sme si vypytali bagetu a s nechutou sme sa do toho pustili
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Si lepšia ako ja prikladám svoju povečeru dopiekla som 22,00hod.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
mňam toto zbožňujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
tak tie oškvarky by som si dala aj hned
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Helaz,no nehovorím,že by som si nedala
mohli sme meniť...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Tak toto by som vôbec nemala, ale čerstvým oškvarkom neodolávam....
