reklama

Moja čalamáda

Pridal/a evas dňa 03. 09. 2011 - 13:42

Ja robím takto: kapusta, paprika, cibuľa, uhorky, mrkva. To postrúham na jemnom strúhadle, posolím a nechám odpočívať hodinu. Vytlačím prebytočnú šťavu, plním do 7decových fliaš a dám 1,5 lyžice cukru, 1 bobkový list, 3 nové korenie, poldeci octu, zalejem až po povrch vodou a dám sterilizovať 20 minút. A je to mňam Úsmev

Moja čalamáda, A všeličo ostatné, evas, 1

reklama



Komentáre

evas, Ne, 04. 09. 2011 - 16:18

Áno a každý robí ináč koľko ľudí,toľko chutí Úsmev


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama