Dnes som nazbierala za košík jelienok, má niekto prosím nejaký recept na spracovanie. Ď

reklama
Komentáre
tieto nepoznám... to sa oficiálne tak volá?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Pozrela som si atlas hub na stranke nahuby a vola sa to Jelienka poprehybana a su tam aj recepty na spracovanie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
našla som v mojom atlase húb ako Jelenku poprehýbanú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Tak tieto tiež nepoznám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ani ja ,keby som ich videla v hore, by som myslela,že sú jednorázové
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
dobré pomenovanie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ja jelienky poprehýbané zbieram a nakladám ich ako kuriatka do nálevu. Ale ináč sa hodia všade - do zmesi s vajíčkom, do paprikáša....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Presne tak,aj my ich používame ako kuriatka-polievočku a zaváram ich do sladkokyslého nálevu ako uhorky,ale bez kôpru.Tento rok sme ale na ne šťastie nemali.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
reklama
Vyhladaj si na internete na huby.sk , tam mas rozne recepty mozno aj na tieto co si nazbierala. My take nesbierame
