reklama

Janko1 ďakujem ......

Pridal/a Jazminka48 dňa 08. 02. 2014 - 14:37

....za výborný receptík na fánky, sú vynikajúce, chutné, ľahučké, polovicu som obalila v cukre a druhú som piekla bez cukru (môj pažerák má sladké zakázané Chichocem sa ), výborné sú aj bez cukru Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Janko1 ďakujem ......, A všeličo ostatné, Jazminka48, 1

reklama



Komentáre

osika, So, 08. 02. 2014 - 14:40

...a jak parááádne vyzerajúúúú - iste musia byť mňammmkovééé... Vyplazený jazyk

Osika, keby si bývala bližšie, pozvala by som Ťa na ochutnávku, sú naozaj mňamkové Úsmev Zlomené srdce

Eli, ďakujem za kompliment Bozkávam Bozkávam , dnes mám od rána stále nejaké zvláštne chute, rozmýšľam, čo by som ešte "zbodla", tak preto aj chuť do pečenia Chichocem sa . No zároveň musím priznať, že varenie i pečenie patria k mojim záľubám, rada sa realizujem v kuchyni Zlomené srdce Zlomené srdce

jano 1 (bez overenia), So, 08. 02. 2014 - 16:26

Martuška, ďakujem. Ja som piekol dneska s 9r.vnučkou. Zvládla všetko, len s hneteným cesta som musel trošku pomôcť. Má ešte slabé ruky.
Úsmev Chichocem sa Úsmev

Janko, to ja ďakujem Tebe za výborný receptík . Mám problémy s pažerákom i s pankreasom, nesmiem vyprážané, a Tvoje fánky sú ako stvorené pre mňa, pochutila som si na nich. Gratulujem k šikovnej vnučke, zaiste máš z nej radosť. Rovnako aj ja som hrdá na svojho 9-ročného vnúčika, ktorý zvládol základy papierového pletenia Úsmev Zlomené srdce

Aj ja som si stiahla tento recept, Prekvapenie ale nestihla som to ešte urobiť, ale vyskúšam.Martuška, škoda, že bývaš tak ďaleko Mrkám Mrkám

Anežka, odporúčam vyskúšať, mne veľmi chutia ....... a ak zavítaš niekedy opäť do svojho rodiska, rada Ťa na ne pozvem Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Objímam Bozkávam

Mili1, So, 08. 02. 2014 - 19:41

Martuška vyzerajú skvele Áno neviem odkiaľ máš recept, ale ja som robila z kalendára tohtoročnej Gazdinky a vnúčatká sa idú z nich "zblázniť" Objímam už ich idem robiť po niekoľký raz a stále nemajú dosť Chichocem sa

Milli, recept mám z tejto stránky, pridal ho Janko (Jano1)v príspevku Domáce rožky od Sereiny. Mňa oslovili najmä preto, že nie sú vyprážané a že cesto na ne je ľahulinké, naozaj diétne, ako píše Janko. Možno, že robíš tie isté Úsmev Zlomené srdce Zlomené srdce Objímam Objímam Hambím sa

Ljuba, So, 08. 02. 2014 - 21:09

Martuška,keď nemôžeš vyprážané,ešte robíme aj pečené šišky.Tiež je to dobré.Vnúčatá i nevesta si chvália. Úsmev Úsmev Úsmev

Ljubka, ďakujem, si milá, budem rada, ak sa podelíš o receptík Úsmev Úsmev Zlomené srdce Zlomené srdce

Ljuba, So, 08. 02. 2014 - 22:32

Tu je recept na pečené šišky.500 g hladkej múky,250 ml mlieka,1 žltok, 40 g cukru,štipka soli,50 g masla,alebo Hery,vanilkový cukor, asi 42 g droždia.Z uvedených surovýn urobíme cesto.Nemusí byť kvások,stačí rozmiešať droždie s cukrom vo vlažnom mlieku.Necháme vykysnúť.Potom vyvalkáme a z cesta vykrajujeme kolieska. Na to dáme džem,alebo lekvár.Prikryjeme druhým kolečkom a poriadne okraje pritlačíme.Ja to vykrojím menším kolečkom. Uložíme na plech s papierom na pečenie.Necháme ešte asi 20 min.podkysnúť. Upečieme na 180-200 st.asi 12-15 min.do rúžova.Hneď po vytiahnutí z rúry ešte teplé šišky potrieme rozpusteným maslom s trochou rumu a posypeme mletým cukrom.Kto nemôže cukor tak bez alebo som skúšala posypať hnedým cukrom. Dobrú chuť. Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Ďakujem Ľubka, si milá, že si sa o receptík podelila. Určite odskúšam a dám vedieť, ako chutili Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Objímam Objímam Objímam


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama