reklama

Feferónkova, prepasírovaná pasta v soli.

Pridal/a sulikovamaria dňa 28. 08. 2011 - 16:42

Výborná pochúťka v zime Vyplazený jazyk

Feferónkova, prepasírovaná pasta v soli., A všeličo ostatné, sulikovamaria, 1

reklama



Komentáre

Mala som jej za vedro 10 litrové, pomlela som ju na masovom plynčeku a dala variť, podlievala som ju vodou lebo veľmi hustla. Varila som ju asi hodinu. Prepasírovala som ju a znovu asi pol hod. varila, pridala som l kg soli, nakoniec som primiešala pre istotu konzervačný prostriedok. Dala do pohárov a zabalila som ju do deky, miesto sterilizácie

vďaka Bozkávam , predpoklad8m, že feferónky si si sama vypestovala Áno a už si ju niekedy robila? ja len či ti nezhorkla Slnko lebo mne sa to raz stalo,tak odvtedy radšej suším Chichocem sa

Robím ju každý rok, ano feferonku sme si sami vypestovali zo semiačok. Nestalo sa mi, že by bola zhorkla, asi nemala kedy Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev

lubica.k (bez overenia), Ne, 28. 08. 2011 - 18:40

mňam, my sme všetci "na" takéto zdravé pálivé Áno


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama