Výborná pochúťka v zime

reklama
Komentáre
Mala som jej za vedro 10 litrové, pomlela som ju na masovom plynčeku a dala variť, podlievala som ju vodou lebo veľmi hustla. Varila som ju asi hodinu. Prepasírovala som ju a znovu asi pol hod. varila, pridala som l kg soli, nakoniec som primiešala pre istotu konzervačný prostriedok. Dala do pohárov a zabalila som ju do deky, miesto sterilizácie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
vďaka , predpoklad8m, že feferónky si si sama vypestovala
a už si ju niekedy robila? ja len či ti nezhorkla
lebo mne sa to raz stalo,tak odvtedy radšej suším
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Robím ju každý rok, ano feferonku sme si sami vypestovali zo semiačok. Nestalo sa mi, že by bola zhorkla, asi nemala kedy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
mňam, my sme všetci "na" takéto zdravé pálivé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
reklama
milujem štipľavé veci, pridáš aj recept, prosím?