....este raz dakujem za recept ...je mnamkovaaaaaaaaaa
Komentáre
......nie,nieje
...pozri obrazky- 21dada02-su tam fajne recepty pri obrazku uhoriek.Toto je trnavska pomazanka,ale najdes tam aj zavarane maso a vselico ine....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
jéééj,ty si šikovníčka,vezmem si ťa domov!
Mňa to ešte len čaká. Kde si nakoniec zohnala papriku? Máš to krásne vyzdobene,škoda otvoriť a spapať...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
....papriku som zohnala na trhu,ale len oranzovu,tak som robila len z pol davky,po uvareni som musela prepasirovat,lebo ta paprika mala hrubu kozu.Potom som tam este nakrajala cesnak,nech je to zaujimavejsie.Ale este ju budem robit z kapie,lebo vyyyyyborne chuti
......diiiiiiiiiik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ja robím tiež ale paprikovú/najlepšia je z kápie/-SABA aj páli-dávam aj feferónky ale pozerala som si aj tú trnavskú čo si robila,vyzerá zaujímavo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
....tak sa podel o recept,spravim aj Sabu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
no teda, ty si sikovnica
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
....diiiik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
si ty ale detailista
nieže urobíš dobrú pomazánku,ale ešte vyčačkáš aj poháriky
Škoda otvárať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
dik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
čarenka, teší ma, že vám chutí,aj tento víkend si niečo zavárala? Ja dnes len "kvašáky na celý rok",lebo som piekla krémeš,wafle...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
.... nie,balim syna na daleku cestu,ale od stvrtka pokracujem.Kostovala som hribovu pasteku
,je super,len nemam recept,ale skusim najst na internete.Tu by som chcela robit,lebo je tiez perfektna,nerobis ju?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
nerobievam,nie sme hubári,dôverujeme len šampiňonom,tie suším, ke´d sú v akcii
a mám na celý rok...a ešte z nich robím vynikajúci slaný koláč
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
.....tak sem s nim...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
momentík, otvorím svoju múdru knihu s receptami
Plnka: 2 PL masla
2 cibule
400 g šampiňonov/alebo iných hríbov/
300 g šunkovej salámy
300 g strúhaného syra. Nakrájame suroviny, podusíme spolu s ostatnými ingredienciami /syr dáme nakoniec/,aj s 2 PL šľahačkovej smotany,osolíme,
ochutíme korením na špagety,alebo gyrosom,oreganom...
Lístkové cesto /najlepšie z Lídla-je až 500 gramové/ rozdelíme na 2 časti, vyvaľkáme, jeden plát uložíme na plech,navrstvíme plnku,prikryjeme druhým plátom,
potrieme rozšľahaným vajíčkom. Posypeme sezamom a upečieme! Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
....jeeeeeeej,dakujem Ti
urcite vyskusam
vyzera chutne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
potom napíš,ako Vám chutil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
.... jasne,len musim ist na hriby
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
to je krycí názov pre zelovoc?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
...no prave robim hribovu pasteku,je mnamkova ...ale hribov som nasla akurat necele dva kilo,tak su vsetky v nej...zajtra zajdem do zelovocu a bude aj kolac
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
no vidíš, že došlo aj na ten zelovoc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
...
to je najistejsie,lebo pri kazdom suchote som si vybavila Pacholine fotky medvedov a to mi fakt za to nestoji...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
jooooj,po stretku s takým medvedom...radšej nepomyslieť
Zohnala si nejaké hríbiky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
...
ano,kupila som sampiony aj hlivu...uz mam aj kolacik napeceny...je fantasticky.Drahemu velmi chuti,urcite ho budem robievat castejsie!Mozno z vlastneho zberu je trosku inej chuti,ale vcera v hore mi stacilo,uz tam tak skoro nepojdem....
Dakujem za super recept.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
teší ma, že ste si pochutili,kedˇ som synovi k narodeninám piekla asi 10 druhov zákuskov, rolád a tort,ničoho sa ani nedotkol,a očkoval sa len s hríbovým koláčom a aj moje 8-mesačné krstnia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
...moji chalani maju tiez najradsej cuketovy slany kolac,sladke robim len na sviatky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
...... keď už si taká rozbehnutá
s tým zaváraním, nechceš vyskúšať ešte jednu výbornú mäsovú pomazánku (mäsko, rajčiny, paprika atď atď)? Ja ju robievam už dlho a veľmi nám chutí. Ak chceš, napíšem Ti recept.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
.... rada ju vyskusam,lebo tento rok robim len slane zavaraniny,sladke mame este od vlani.Zajtra sa chystam zasadit prvu daturu,cipkovu,lebo uz nahodila aj korene.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
čarenka, kuk na "recepty našej záhradky" ,nech ti tečú slinky
šupla som tam Vianočný ovocný likér,dnes som ho robila,krááásne mi rozvoniava
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
...pozerala som,vypada to fajn ,mne dnes kamos doniesol hriby
,tak robim dalsiu varku pasteky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
fíha, tak sa nenudíš, ja mám tento týždeň v pláne len bazový džem a bazový likér,lebo mám prácu okolo domu,robíme fasádu a pod.Celkom sa mi zbiehajú slinky na tú tvojú hríbovú paštétu,ale moji chlapi nie sú veľmi hríbový a pre mňa samu ma to nebaví...ale hodˇ receptík,možno skúsim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
...recept napisem do receptov z vlastnej zahradky,nech su pokope
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
dˇakujem,pozriem sa a dám ho aj kolegynke,vraj boli na hubách...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
...ja uz hriby nechcem ani vidiet,prave som docistila dalsie 4kg od kamosa,tak zajtra mam zabavku s pastekou,ale uz naozaj tento rok poslednuuuuuu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
hahaha,len pokiaľ sa Ti v kuchyni neobjaví dˇaľší plný košík! No čo ich vyhodíš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Aj ja som robila hríbovú pomazánku,príď na koštovku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ak to patrilo mne, tak dˇakujem mám najprv spísať závet?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Patrilo to Čaren ale nech sa páči pokojne prídi budeš vítaná a závet písať nemusíš pretože ja a pár mojich známych si na nej pochutnávame už mesiac a tešíme sa dobrému zdraviu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
.... jeeeeeeeeej,dik za pozvanie,len ci si jej dost narobila....ostalo z nej este nieco?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Marka nevarila si ju z tych co si mi spominala ze mala nazbierala..... kadejake farebne a traslave
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
dˇakujem,ja zas dám "okoštovať" z práve uvarenej "slivkovej nutelly", práve sme si dávali s palacinkami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
slivkova nutella?A ako chuti?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
fantasticky, najmä na palacinkách
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
no tak daj recept,alebo mam hladat na nete?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Slivková nutela:
2,5 kg sliviek nakrájame a varíme asi 45 minút,pridáme:
1 kg cukru
150 (200)g varovej čokolády
100 g kakaa
1 vanilkový cukor
Chvíľu povaríme,rozmixujeme, plníme do pohárov a sterilizujeme 15 minút.
Nutelu odporúčam robiť ,kedˇ si doma sama,inak ti ju budú rodinní príslušníci
vyjedať priamo z hrnca
Dobrú chuť !!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Motýjel neboj sa tie traslavé čo nazbierala Aňulka som "vypustila!" naspäť do lesa,pomazánku som robila z dubákov a hrabákov,len neviem čo nechodíte na koštovku,pomazánka nevydrží večne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Receptík je výrobné tajomstvo? -alebo by sme sa ho mohli aj ostatní dozvedieť.
