
Komentáre
Kým to mamke rozdávali babky akosi som to nemusela. Nebolo to vôbec sladké, bol to len múkový "maglajz". Odkedy som skúsila urobiť, vyrábam pravidelne, milujem to. Dobré sladké...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
U NáS V nITRE JE TO KELTíš.NEDáš RECEPT?Už MI NIKDO NEžIJE KTO BY TO VEDEL.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Robím podľa svojho. Na liter raže rátam 5-6 litrom vody. Ked mi to dosť naklíči, pomeliem vymágam vo vode, scedím. Upečené ja lúbim redšie. Na dva litre vody dávam kilo hladkej múky. Moja babka má rada hustejšie ona dáva 1,5 kila. Je z toho dosť. Robievam z dvoch litrov zrna, aby bolo čo rozdať Odporúčam piecť v hlbšom pekáči lebo pri pečení ako vrie tak to dosť vystúpi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
dakujem mám odpísané a skúsim,najprv zoženiem raž.roky som to nejedla a skúsim pre moje deti poznajú to len z rozprávania.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Robieva sa aj zo pšenice, tiež sa mi nedá vždy zohnať raž...Je s tým práce ale raz za rok sa to dá zvládnuť Ja dávam zrno do sitka aby sa mi to ľahko vlhčilo. Ráno a večer napustím do misky vodu a na chvílu to namočím a potom scedím. Nesmie to byť moc na svetle aby to nehnalo zeleň ale len korienky. Vrch zakrývam handričkou, aby sa nesušil a tým aj zabránim aby hnalo zeleň. Veľa zdaru, nech sa vydarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
velké dakujem už na tom pracujem,uvidím čo sa mi podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Držím palce aby sa vydaril
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Prídem milujem to
