
Komentáre
No ja som ju jedla prvý krát ked som mala 19 a odvtedy som vždy chcela takýto strom a teraz už zarodí 3 krát.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
to je super, skoda by bola takej lahodky (my sme ju chodili kradnut susedom )
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Vraj džem sa nikdy nepokazí ak je čisto z moruše uvarený, ale zatiaľ na džem neostalo nikdy, lebo sa stále pasieme na nej. Už sa teším, o taký týždeň sa budú černieť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
mňam, asi prídem na návštevu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
si vítaná a beriem to ako samozrejmosť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ak máš vo svojom okolí známeho diabetika
nasušte si na zimu listy , je výborný , aspoň môjmu MM pomáha
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Teda, to som nevedela, moja mama a švagrina sú silné diabetologičky, tak nasuším.
veľké ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Môj mangel si sušené listy mieša ešte s čajom kúpeným v lekárni- diabetický sypaný a dáva si viac moruše , ako toho dia ,asi 1 diel dia a 2,3,diely moruše a ešte zo začiatku aj žuval , teda jedol zelené čerstvé listy -cca 15 cez deň , vždy ke´d ho to napadlo tak si hodil pár do úst , a na jar jedáva stonky púpavových kvetov, cukor má výborný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Tak to je fajn, len oni sú už obidve na vysokých dávkavh inzulínu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
To neviem , MM,má tabletky aj to iba ráno
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Jej moruša
tak tú som jedla keď som mala asi 12 rokov 