
reklama
Komentáre
Može byť, mám toho istého už 41 rokov, ale namenila by som ho
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
nooo, aj sa opáli , aj mu zima nebude
a ten pretlak domáci-mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
vyzerá, že ho to aj baví
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
fíha, s takým pomocníkom sa špajzka plní jedna radosť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
sikovny pomocnik
mozem pytat radu ? cim zahustit pretlak nejaky ho mam tento rok riedky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ahoj Mailin, ja pretlak nazahusťujem ničím, keď ho prepasírujem potom ho ešte trošku povarím. Ani ja ho nemám až taký hustý ako z obchodu, ale je výborný, náš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
reklama
super
nebol aj minulý rok?
