reklama

len tak

Pridal/a Iconka dňa 07. 07. 2012 - 15:40

Moje prve rajcinky na balkone a moj prvy marhulovy dzem (snad sa podaril). Kompot nie je prvotina Chichocem sa

len tak, Moja tvorba, Iconka, 1

reklama



Komentáre

Si gazdiná ako sa patrí Áno Áno Áno
Aj ja teraz varím marhuľový džem- len tak po starosvetsky:ovocie a cukor a žiadne konzervačné prísady.A potom je v perinách.

Iconka, So, 07. 07. 2012 - 16:29

Ja som to robila 1.krat, tak som sa nevedela rozhodnut kolko dat cukru, kedze kazdy radi inac, snad som nedala vela, ale chuti dobre. Priznam sa, ze som dala 1 gelfix na tie 3kg marhul a tam bolo napisane, ze ak to nehustne, mam dat trochu citrodeka, tak som dala aj to, snad bude dost husty. Potom som to zabaila do tej deky co vidno na foto (tu mam po babke) :) A dakujem za pochvalu. Mrkám

babetka, So, 07. 07. 2012 - 19:11

Neboj každým rokom to bude lepšie a lepšie Áno Áno Áno Hlavne sa netreba báť -každý z nás raz začal-gratulujem Mrkám Mrkám Mrkám Tlieskam Tlieskam Tlieskam

remedia, So, 07. 07. 2012 - 21:02

Šikula si Tlieskam Tlieskam Tlieskam ,ja som tiež dnes robila marhuľový džem či lekvár,ale ja som ho robila čisto prírodný so sušenou trstinovou šťavou a miesto chemických gelfixov som dala agar-agar a ešte k tomu trochu kyseliny citronovej.Tak som zvedavá,či vydrží a či sa nepokazíÚsmev

Ja som urobila prvýkrát jahodový džem gelfixom,bolo napísané ,že na každé kilo ovocia treba jeden gelfix a aj tak som robila a dostala som taký hustý džem aké sa predávajú v obchodoch. Tlieskam Tlieskam Tlieskam

vava73, So, 07. 07. 2012 - 21:47

ste všetky šikulenky, Bozkávam či jedna či druha, čo je doma to sa ráta, že Bozkávam Zlomené srdce Bozkávam

čaren, So, 07. 07. 2012 - 22:38

...no paráda Áno ,určite bude všetko mňamkové Vyplazený jazyk


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama