

Komentáre
to som este nevidela, som zvedava
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
osička ale nejaký zelený si ho obrala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Neko,to som nedopestovala ja,dostala som už naoberaný,"že nech si ho vylúpem"
u nás sa to nepestuje,ale keby bolo na mne,tak ja by som ho nechla uschnúť na rastlinke
tiež myslím,že pani urobila chybu,že ho už otrhala - to kúpila v potravinách a bola zvedavá čo to je- hodila do zeme a to tak bohato zarodilo,že rozdáva - má to chuť po karelábe
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
a zabudla som napísať,že Larika má pravdu - je to cícer
asi sa u nich sadí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
nesadí Občas si ho kupujeme v suchom stave, takže som ho spoznala naozaj len podľa toho zrna
Každopádne je to mňamka. Stačí ho len uvariť v slanej vode. Ideálna zdravá sladká maškrta na večer k telke namiesto čokolády
Je to síce strukovina, ale narozdiel trebárs od sóje alebo fazule sa ho dá zjesť veľa, lebo až tak nenafukuje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
My sme pestovali minulý rok a ide to aj v našich končinách, tiež sme dali len tie cícere z obchodu, ale to treba nechať uschnúť na rastline, možno takto zelené by sa dali používať ako hrášok, či?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
no veď aj tá osôbka ktorá mi to dala tiež si myslela,že ako hrášok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
škoda tej poslednej fotky, ale podľa tých zelených zŕn na tanieriku by to mal byť cícer, všakže? vau, to takto vyzerá v struku?