reklama

...takýto obraz sa nám ešte nenaskytol

Pridal/a dada dňa 05. 08. 2009 - 22:42

...golden delicius na zimné uskladnenie.


reklama



Komentáre

dada, St, 05. 08. 2009 - 23:40

Emka, aj jablčníky, aj jablkovo-maková štrúdľa. Áno Tú všetci mulujeme. My sme na také klasické koláče. Aj deti ich majú najradšej. Áno Úsmev

beja, Ne, 09. 08. 2009 - 22:11

Dada narobila si chute zajtra si jablčník veru upečiem - zbožňujem ho a k tomu kávička a tie krásne utešené jabĺčka na stole - super obrázok dobre si napomla a rozmýšľala som čosiTlieskam Áno Pohoda dobré urobiť pošli recept na tvoju dobrú štrúdľu Úsmev

dada, Ne, 09. 08. 2009 - 22:32

Beátka, keď nemám lístkové cesto, urobím si takéto:
25 dg hladkej múky, 5 dg masla, troška soli, 1 vajce, 2 lyžice octu a 3 lyžice vody. Suroviny spracujeme, rozdelíme na dve časti. Každú rozvlaľkáme na tentko, naplníme na tenké lístky pokrájanými jablkami, posypeme makom zmiešaným s práš. cukrom, pokvapkáme rozpusteným maslom. Zakrútime, dáme na mastným papier na plech a popicháme vidličkou. Pečieme na 200°C asi 20 min. Po vychladnutí posypať práš. cukrom. Štrúdla je výborná Vyplazený jazyk a zmizne, ešte ani poriadne nevychladne. Chichocem sa

Srnka1, Št, 06. 08. 2009 - 08:22

Bola som na Morave na brigáde jabĺk,goldeny,takéto malé stromčeky,ešte aj mladšie a tiež to bolo obsypané jablkami ako tá tvoja.To je radosť aj zbierať.Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Tlieskam Tlieskam Tlieskam

aja1, Št, 06. 08. 2009 - 12:46

To kto ich tam tak krásne naukladal?Žeby matka príroda?Mrkám

lubica.k (bez overenia), Št, 06. 08. 2009 - 12:55

Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie tak teraz som zostala v nemom úžase a aké sú pekné všetky veľkéé Slnko


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama