Jééj.. kráásne Aj tá krhlička s kvietkami na tých obkladačkách je nádherná Aj my sme voľakedy dávali mrkvu.. aj cibuľu a kôpor.. Ale teraz už nie :) Nemá kto čistiť.. sme radi, keď zaváranie máme z krku čo najskôr
dolu dám cibuľku,kôpor,a nálev mám jednoduchý rokmi odskušaný,len neviem či môžem tu napísať aký,middaka,a tu na želanie chlapov,som dávala kúsok feferonky aj pochvala už bola
moja známa si roky robi nálev sama,uz neviem čo to tam dávala,ale zarábala to tuším 1 mesiac pred použitím a potom ho dávala na všetko.Namiesto cukru sa tam daval sacharín,takže ho mohli používať aj diabetici.Mne sa celkom páčil.
Recept- 1 hrnček/3dl/kryštál.cukru,2 hrnčeky octu,4 hrnčeky vody, 1 nakladač ,všetko uvariť a horúcim zalievať,keď trochu oblednú,sterilizovať iba krátko,aby neboli mäkké, týmto nálevom zaleješ asi 5 pohárov /7dl/ vyskúšaj potom napíš ja inakšie ani nerobím
nasa babka pridava 2 feforony, 2 mrkvy na kolieska, strucik cesnaku a karfiol na male ruzicky a su to tie najlepsie zavarene uhorky na svete, mnaam! dakonca ked kupime v madarsku na trhu, tie trochu vacsie plnia kapustou, to nema chybu......
Komentáre
Blahoželám k perfektne vykonanej práci

Dadka, si šikuľka!!!!

Dadka,pozerám,že medzi uhorky dávaš aj mrkvičku,alebo ešte niečo?
Nálev robíš klasický alebo máš domáci recept?
Jééj.. kráásne
Aj tá krhlička s kvietkami na tých obkladačkách je nádherná
Aj my sme voľakedy dávali mrkvu.. aj cibuľu a kôpor.. Ale teraz už nie :) Nemá kto čistiť.. sme radi, keď zaváranie máme z krku čo najskôr

dolu dám cibuľku,kôpor,a nálev mám jednoduchý rokmi odskušaný,len neviem či môžem tu napísať aký,middaka,a tu na želanie chlapov,som dávala kúsok feferonky
aj pochvala už bola

moja známa si roky robi nálev sama,uz neviem čo to tam dávala,ale zarábala to tuším 1 mesiac pred použitím a potom ho dávala na všetko.Namiesto cukru sa tam daval sacharín,takže ho mohli používať aj diabetici.Mne sa celkom páčil.

Mňam vyzerá to dobre, určite tak budú aj chutiť.

....jaj, mňa to ešte len čaká
......ale tvoje vyzerajú lákavo 
Teda už se mi sbíhají sliny

No napíš ten recept, možno skúsime niečo nové.

Recept- 1 hrnček/3dl/kryštál.cukru,2 hrnčeky octu,4 hrnčeky vody, 1 nakladač ,všetko uvariť a horúcim zalievať,keď trochu oblednú,sterilizovať iba krátko,aby neboli mäkké, týmto nálevom zaleješ asi 5 pohárov /7dl/ vyskúšaj potom napíš ja inakšie ani nerobím
no ja som uz so zavaranim skoncila uz su napadnute pliesnou
nasa babka pridava 2 feforony, 2 mrkvy na kolieska, strucik cesnaku a karfiol na male ruzicky a su to tie najlepsie zavarene uhorky na svete, mnaam! dakonca ked kupime v madarsku na trhu, tie trochu vacsie plnia kapustou, to nema chybu......