reklama

Nová predná záhradka.

kajufka , 19. 08. 2021 - 12:17

reklama

Ahojte záhradníci, som ale že totalny začiatočník. Kupujeme starší domcek a zahrada je tam nie moc podla mojich predstáv. Hľadam na nete kae čo do prednej záhradky a uvažujem nad kríkom Kalina alebo Dulovec japonský. je to predzahradka cca 5x3 m. Chcem tam zakomponovat lavičku a vedla nej krík voňavý .. ktorý by ste mi odporučali. Chcela by som tam aj tulipany a jarne cibulové kvietky pod ten ker aby sa to kvitnutie nejako prelinalo.  Bude tam poobedne slnko. Ďakujem 


reklama



Dane Danulova, Št, 19. 08. 2021 - 13:34

Ahoj,kto ponukne ružičkovy muškat ? dakujem

Erich_RASTLINKY, Ut, 21. 09. 2021 - 14:24

Predzáhradka má byť zaujímavá počas celého roka, s vašim výberom rastlín a cibuliek však bude dominantná na jar lebo spomenuté dreviny vtedy kvitnú a ostatné obdobia bude len klasická, Malo bytam byť všetko, aby bola zaujímavá počas roka, teda doplniť aj trvalky pennisetum sedum na jesenné kvitnuie, alebo nejaké ihličnany na kmienku, niečo stálozelené. Záleží od expozície.

Mimi77, Ne, 26. 09. 2021 - 22:13

ahojte, ja zrovna tiez hladam pekny soliter do predzahradky. Velmi sa mi paci myrta krepova, ale obavam sa ze v zime zamrzne… Nemate niekto típ na nejaky pekny krik alebo mensi stromcek? 

Dakujem

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama