reklama

Každá zmena je na niečo dobrá - alebo poďakovanie

púpava , 02. 06. 2020 - 03:52

reklama

Dnes ma Ľubka dojala k slzám a ja som si uvedomila tu veľkú pravdu - tie slová neboli napísané iba preto lebo to tak ma byť ale sú myslené tak ako sú napísané - moje srdce to cítilo. Z tejto stránky zmizla faloš či boj moc, nikto nikomu nič neurčuje, nikto s nikým nemanipuluje a to je v dnešnom internetovom svete priam zázrak.

Je nás tu iba pár to je pravda, ale je to tak krásne prepojené. Som tu už poriadne dlho a zažila som tu všetko možné, zlobu aj ohovaranie, spiknutie sa aj odchody, ale aj nové príchody.

Prečo to píšem? som vďačná za tie objatia, za tie krásne slová podpory, za kvetinky ale  aj za to že ste tu stále, mám za sebou nesmierne ťažkú zimu a vlastne aj jar a predsa som sa nesmierne tešila z vaších kvetiniek, za každou vidím toho človeka, možno vyzerá úplne inak ako v mojej mysli, ale to nie je podstatné - ja ho vnímam srdcom a to neklame.

Všetkým prajem krásne kvetinky a silné objatia ked to človek potrebuje, mám Vás rada a ďakujem


reklama



dusanocka, Ut, 02. 06. 2020 - 04:23

Gitka je to krásne napísané. K tomu môžem dodať len toľko, ak môžem, že aj ja sem chodím rada lebo sú tu úžasní ľudia. Mám vás rada. 

annapaz, Ut, 02. 06. 2020 - 07:34

Gituškaaaa, mám slzy v očiach, áno aj ja tu už chodím veľa rokov, tak podobne ako Ty aj ja si viem v mysli vybaviť rôzne situácie, príbehy...teraz je to presne také ako píšeš. Ja to napíšem len tak krátko, pre mňa také SRDIEČKOVÉééééSrdceSrdceSrdceSrdceSrdce Mám vás rada a neprejde deň, aby som na túto stránku nezavítala aj keď teraz menej prispievam a píšem, ale som tu a tešíííím sa, že ste tu aj vy všetky ostatné, hoci ako Gituška píše, je nás tu už len pár.

lubomira728, St, 03. 06. 2020 - 23:09

Gitka SrdceSrdceSrdce,och všetko ste dievčatá nádherne  napísali ,mám Vás rada Bozkávam

LATRYNA, Št, 04. 06. 2020 - 04:50

Pripájam sa k ostatným, tie myšlienky su krásne vypovedané. Som tu tiež zopár rokov, chodím sem každý deň aj keď nič nové nepridávam. Tiež som mimoriadne rada, že ohováranie, osočovanie, faloš či manipulácia sú preč. Podaktorí čo odišli v tom ale pokračujú tam kde sú teraz... Nech sa nám tu teda všetkým darí ako v živote, tak aj v zdraví. Pohoda

annapaz, Št, 04. 06. 2020 - 09:42

áno, áno, všimla som si, že keď treba nejakú odbornú radu, rada poradíš Mrkámďakujem aj za Tvoje krásne prianie Pohoda

lubomira728, Št, 04. 06. 2020 - 23:15

úžasne napísané ,súúúúhlasímSlnko

zdena12345, Št, 04. 06. 2020 - 08:03

Dievčence, ja som našťastie to zlé nezažila, alebo na začiatku ešte nevnímala. Ako som sa prihlásila, hneď ste ma srdečne uvítali a vybavili množstvom rastlín, príjemných slov a spoločnej potechy. Želám si, aby sme túto atmosféru udržali. Uvedomila som si, že som tu z najmladších členov, ale aj tak som s Vami na jednej vlne a vek tu nie je oddelujúci. Spája nás láska ku kvetom, prírode a už aj nejaké to "niečo navyše". Chodím pravidelne, aj keď niekedy neprispievam, vždy sa s Vami tešímObjímam

púpava, Št, 04. 06. 2020 - 09:21

Tak aj ja, to že nekomentujem alebo nedám fotku neznamená že som tu nie.

lubomiral, Št, 04. 06. 2020 - 14:23

Nechcela som ťa rozplakať , Gitka ,Slnko len ti dodať sily a chuti do života Srdcea pripomenúť ti , že sme tu a máme ťa radi.ObjímamAj ja to tak cítim , že sme tu spriaznené duše , sme ako rodina , bez falše a hrania sa na niečo...teším sa , že som medzi vami a ďakujem všetkým za ochotu podeliť sa o kvietočky , za milé slová , rady a pekné obrázky KvietokKvietokKvietok...mám vás rada SrdceObjímam

púpava, Št, 04. 06. 2020 - 14:26

To boli krásne slzy, slzy objatia by som povedala.

lenka29, Po, 08. 06. 2020 - 08:30

Gitka aj ja som rada, že som objavila túto stránku spriaznených duší. Keď faloš a nevraživosť nepadá na úrodnú pôdu tak zahynie alebo zutekáChichocem sa. Pôvodne som chodila na artmamu pre kreatívne inšpirácie a na záhradu som sa chodila kochať. A potom som zistila ako tu super funguje výmena skúseností a rád. Viac hláv viac vieSlnkoa každý si vyberie. Tak si to nepokazmeSlnkoÁnoÁnoÁno.

púpava, Po, 08. 06. 2020 - 09:19

Tak veru, zachovajme to čo máme lebo je to vzácnosťObjímam

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama