No možno by sa aj tu hodilo vyskúšať ten prasličkový "čaj". Ak použiješ chémiu,veru nebude ešte veeľmi dlho vhodný na kuchynské použitie,a nevie sa,ako dlho,tieto typy chémie sú veľmi vytrvalé v rezíduách..
Myslím,že tá múčnatka naňho prišla preto,že je v prílišnom teple na parapete,chcelo by to väčší chlad,ani okolo 0°C-5°C neškodí..rozmarín neznáša len tie silnejšie mrazy,závisí aj od kultivaru.
Dúfam,že ti poradí niekto,kto má s takým skúsenosti,ešte som tú prasličku neskúšal,ale čítavam,že na hubové choroby je dobrá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Doma na parapete máme rozmarín, ktorý napadla múčnatka.
Mohol by mi prosím niekto poradiť čo na ňu najlepšie účinkuje? A bude sa dať jesť (pridávať do jedla) aj keď na tú múčnatku použijem nejakú chémiu?
Ďakujem!